Oostduinkerke en de garnaalvissers te paard – appartement te huur Oostduinkerke

Oostduinkerke garnaalvissers appartement te huur OostduinkerkeNet gespot in de Gazet Van Antwerpen : een heel artikel over de garnaalvissers te paard in Oostduinkerke. Een unieke traditie die enkel nog in Oostduinkerke stand houdt. Van op ons appartement te huur in Oostduinkerke heb je een ideaal zicht op dit prachtig fenomeen.

Garnaalvissers te paard

Deze traditie stamt al uit de middeleeuwen en is ondertussen op de lijst van Unesco van ‘immaterieel cultureel erfgoed’ toegevoegd. Een unieke bezienswaardigheid dus, dat voor jong en oud het bezoek aan Oostduinkerke tot een absolute beleving maakt.

op de volgende website vind je heel wat meer informatie over dit interessante fenomeen :

 Appartement te huur Oostduinkerke

Van op ons appartement te huur in Oostduinkerke, in de residentie “21” kan u de garnaalvisserij van op de eerste rij meemaken. Het prachtige zicht op de zee en op de duinen bezorgt je telkens weer meteen het ideale vakantiegevoel. De ondergaande zon, de garnaalvissers te paard, de schepen, de ruiters op hun paarden zijn alles te bewonderen vanuit de luie zetel!

Het appartement in Oostduinkerke ligt ideaal gelegen, naast de dijk, vlakbij alle winkels en horecazaken. In de huur is het gebruik van onze ondergrondse parking inbegrepen.

Appartement te huur Oostduinkerke

appartement te huur in oostduinkerke met zicht op zee in residentie 21Oostduinkerke is echt de ideale badstad aan de Belgische kust voor een verblijf tijdens je vakantie. Ons appartement te huur in Oostduinkerke ligt vlak aan het strand en de duinen. U wandelt uit het appartement rechtstreeks het strand op!

Appartement in Oostduinkerke – ideaal voor de familie

Ons appartement te huur is ideaal ook voor (jonge) gezinnen. Er is heel wat speelgoed aanwezig in het appartement en Oostduinkerke is enorm kindvriendelijk! Het grote brede strand en de ongerepte duinen maken het een fantastische speelplaats voor kinderen. Van op het appartement hebt u een prachtig zicht op de zee en de duinen aan de kant van de woonkamer. Van uit de slaapkamers heb je zicht op de achterliggende duinen en het binnenland.

 Geniet van een zorgeloze vakantie in Oostduinkerke

Oostduinkerke heeft alles in huis om u een zorgeloze vakantie aan te bieden. Vlakbij het appartement vind je heel wat activiteiten om je vakantie actief in te vullen!

Zo kan je bijvoorbeeld naar het subtropische zwemparadijs van Sunparks of wat dacht je van het vernieuwde openluchtzwembad op de dijk, vlakbij ons appartement te huur.